Stockholm
+46 702 380 380

Vi erbjuder dig som är uppfödare av hund och katt möjlighet att ha en egen hemsida via PetMerx helt kostnadsfritt. Detta gäller för dig som föder upp med stamtavla eller registreringsbevis.

Varför ska jag ha en hemsida via er?
Vi vill bygga en digitalplattform för dig som är uppfödare men även för de som söker efter en uppfödare som de kan köpa sin fyrbenta familjemedlem utav. Vi kommer bygga en community för er och där vi kommer sammanföra er, där ni kan mötas, träffa våra samarbetspartners, veterinärer och forskare. Vi vill jobba för att skapa en plats för er som älskar hundar och katter.

Alla uppfödare som har en hemsida via oss kommer få erbjudanden från våra samarbetspartners som de kan nyttja själva eller erbjuda "köpare" eller följare. Detta ingår helt kostnadsfritt.

Varför är det gratis?
Vi tycker att alla uppfödare ska ha en egen marknadyta där de kan presentera sin uppfödning och att det ska vara enkelt för potantiella köpare att hitta sin nya familjemedlem. Därför har vi valt och göra en gratisvariant för alla. I den varianten kan man välja och lägga till en egen domän eller inte. Om man inte gör det kommer hemsidan heta: www.petmerx.se/stamnamnet

Vi kommer ha två ytor på hemsidan med reklam från våra samarbetspartners. I gratis varianten kommer du som uppfödare inte kunna avsäga dig det. Däremot kommer du kunna välja bland vilka annonser du vill ha eller inte. Vi arbetar för att endast få in seriösa och uppskattade samarbeten för oss och våra uppfödare. Ni som uppfödare kommer även få erbjudanden från dessa samarbetspartners som ni kan dela med era "köpare" eller följare.

Kommer ni ta betalt sedan?
Vi kommer framöver kunna erbjuda en betalvariant där ni som uppfödare kan tjäna pengar på reklamen som visas på er hemsida samt att ni även får kick-back (ersättning) för det som ni hjälper till som leder till köp i vår eller våra samarbetspartners webbshoppar.

Vi kommer återkomma om det och vad det innebär för dig. Du kan alltid välja gratisvarianten.

Finns det någon bindningstid?
Nej i gratisvarianten finns det inte någon bindningstid alls. När det gäller betalvarianten så ber vi att få återkomma kring det.

Kan jag anmäla mig och skapa en sida via er fast jag redan har en hemsida?
Absolut! Börja med att byggga upp en sida hos oss och om du tycker detta är bättre än den du har idag kan du få hjälp med att styra om din domän till oss istället. Eller så kanske du vill ha två där du hänvisar till båda. Valet är ditt och vi finns här och hjälper dig om du vill.

Om jag vill köpa en domän, hur gör jag det?
Då kontaktar du vår kundservice så hjälper vi dig. En domänadress med .se kostar 139 kr per år. Den betalas årsvis.

Hur anmäler jag mig?
Du fyller i detta formulär så kommer vi kontakta dig och lägga upp dig. Framöver kommer man själv kunna sätta upp sida med automatik, vi är dock inte riktigt klara med det än, men tills dess så hjälper vi gärna till!

Anmälningsformulär

Det här är vad vi är

PetMerx är en digital plattform för rasuppfödare av hundar och katter.

Så här kontaktar du oss

kontakta@petmerx.se
Du kan även ringa oss på 0702 380 380
Måndag till Torsdag mellan 9-12 & 15-17
Fredagar 9-12
Dag innan röd dag stänger kundservice klockan 13.

envelopephonemap-marker